Nieuwe massage en nog meer vorige week

Vorige week was voor mij een week met een nieuwe start, mooie locaties en nieuwe ontdekkingen.
Fit Level massage is nu 1,5 jaar en ik heb er geen moment spijt van gehad. Want ik kom op nieuwe locaties, ontmoet leuke mensen en leer steeds meer over mijzelf maar ook welke kant ik mij wil ontwikkelen in deze business.

 

Zo had ik weer een paar nieuwe stoelmassage opdrachten. Ik kwam uit bij een parc in de buurt van Beekbergen.
Vaak mag ik mensen helpen in hoge gebouwen in steden met geweldige uitzichten.
Maar op deze parc had ik een uitzicht op een groene oase van rust. Het terrasdeur ging open en je hoorde de wind door de bomen en de vogels fluiten. Als dat niet rustgevend is dan weet ik het ook niet meer haha.

 

Vorige week woensdag heb ik ook een nieuwe massage geleerd. Genaamd Guasha massage.
Het is een massage vorm wat ik al een tijdje op het oog heb. Het heeft even op zich moeten wachten, omdat ik me heb gefocust op mijn nieuwe baan hier naast. Maar meer info hierover komt snel.

 

En wat jullie allemaal al hebben kunnen zien en lezen. Fit Level massage is officieel Forever business owner!
Al een tijdje heb ik rond gekeken naar producten wat extra kan helpen bij de ondersteuning van jouw Fitte Level.
De Aloe heat lotion gebruik ik zelf ook. Je krijgt er een heerlijke warmte van, wat helpt bij vermoeide en/of gespannen spieren. Daarom krijgen mijn klanten een gratis sample mee naar huis, en wil jij het ook proberen? Maak dan snel een massage afspraak, want zolang de voorraad strekt krijg je een sample mee naar huis.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *