Fit Level massage is vandaag alweer een maand heropend. 
Wat ben ik blij dat ik zoveel van jullie weer heb mogen helpen of juist voor het eerst welkom mocht heten en mag beginnen met helpen! 
Ik heb ook echt het gevoel dat ik de handen dicht mag knijpen dat het weer loopt zoals vanouds. 
Maar ook super hoe jullie ook met de extra maatregelen rekening houden. 
Van het gebruik maken van de desinfectiehandgel, de gepaste afstand houden en het gerust aangeven als iemand toch liever wil dat er een gezichtsmasker wordt gedragen (sowieso is dit bij gezichtsmassages een vaste ding dat ik die draag). 
 
Nu snap ik ook zeker dat er mensen zijn die twijfelen of het een beetje angstig vinden om juist nu een massage te ondergaan. Dit terwijl het echt wonderen doet voor je immuunsysteem. 
Voor hun die dat toch ervaren, maar het niet durven geef ik aan: Neem gerust contact met mij op. Dit via mail (info@fitlevelmassage.nl) of telefonisch (06-41431582) en ik beantwoord graag de vragen die er zijn. 
 
Met fitte groet, 
Ico 

Mail ons