Resultaat van de Guasha massage

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van een Guasha steen. Dit is een steen met ronde randen waarmee wordt geschraapt. Hierdoor kan stagnatie snel te zien zijn(dit door middel van lichte tot donkerrode plekken). 
Door het schrapen stimuleer ik de doorbloeding in het bindweefsel en wordt de huid rood. Op plaatsen waar blokkades zitten door afvalstoffen, verschijnen “bloeduitstortingen” (Sha) in de huid (niet op de huid). Deze variëren van diep rood tot paars. Deze rode vlekken verdwijnen binnen een paar dagen na de behandeling. 
 
Middels deze massage heb ik al een aantal mooie resultaten mogen behalen. 
Van personen die snel een pijn- kietelreactie kregen door een sportmassage en na een paar Guasha behandelingen ontspanning hebben gekregen. De pijn/kietel reactie waren niet meer aanwezig of aanzienlijk verminderd. 
 
Boek deze massage alvast in door op onderstaande knop te klikken.