Waarom magnesium kopen bij Fit Level massage?

Bij Fit Level massage kan jij je magnesium producten kopen die speciaal zijn ontwikkeld voor opname via de huid.
De huid is transdermaal voor lichaamseigen stoffen. De werkzame stof in deze producten is magnesiumchloride, een lichaamseigen stof, die daarom snel door de huid wordt opgenomen. Magnesium gaat zo rechtstreeks naar de cellen en door naar de bloedbaan. 

Via de haarzakjes en zweetklieren wordt magnesium chloride, de werkzame stof in de magnesium producten, voor minimaal 90% opgenomen op celniveau binnen enkele minuten. 
Het grote voordeel van de toepassing via de huid ligt in de mogelijkheid om acute problemen lokaal te behandelen. Denk hierbij aan spierkrampen, spierpijnen, rusteloze benen of artrose. Ook kun je via deze methode nooit te veel magnesium gebruiken. Wanneer de cellen verzadigd zijn nemen ze simpelweg niets meer op. 

Benieuwd geworden naar welke magnesium producten je bij Fit Level massage kunt kopen?
Ga dan naar www.fitlevelmassage.nl/magnesium-permsal/ 
Bestel het online op bovenstaande link of bel naar 06-41431582.