Gastenboek

Ervaringen van mijn klanten zijn belangrijk voor mij. Maar ook heel nuttig voor mensen die nog geen klant van mij zijn.

Heb jij een fijne ervaring gehad bij Fit Level Massage, laat dan weten wat je er van vond en wat deze ervaring was.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
Jilly Jilly uit Raalte schreef op 18 juni 2019 om 11:10:
Na 2 behandelingen ervaar ik al positieve resultaten, dus erg tevreden! Een persoon dat weet waar hij over praat, erg prettig.
Admin-antwoord door: Ico Damhuis
Hallo Jilly, Super om te lezen dat jij je behandelingen zo hebt ervaren. Dat je er lang profijt van mag hebben en anders tot de volgende keer.
Antoinette Antoinette uit Deventer schreef op 10 januari 2019 om 12:03:
Een hele goede sportmassage gehad. Voel me weer heel soepel in mijn schouders en nek. Erg fijn behandelt door Ico. Geeft een vertrouwd gevoel. En heeft veel kennis. Dank je wel Ico.
Admin-antwoord door: Ico Damhuis
Hoi Antionette, Top dat het zo'n goede ervaring voor je is geweest. Ik hoop dat je lang profijt hebt van de sportmassage. Met fitte groet, Ico
Koen Koen uit Raalte schreef op 17 november 2018 om 09:00:
Hey Ico je bent goed bezig, zie je snel weer bij de fitness.
Jan Jan uit Raalte schreef op 3 oktober 2018 om 13:03:
Sportief bezig te zijn is voor mij een prima uitlaatklep. Om het fietsen, mountenbiken en lopen goed te kunnen volhouden, is een goede sportmassage voor mij echt nodig. Maandelijks ga ik naar Fit Level massage, Ico is kundig en behandeld je met zorg. Vriendelijk dank Jan
Michel Michel schreef op 22 augustus 2016 om 17:28:
Op mijn werk vaak stoelmassages van Ico gehad! Ico weet de vaste spieren goed los te maken en geeft tips om vaste spieren te voorkomen!
Pascal Kuiper Pascal Kuiper uit Zwolle schreef op 17 april 2016 om 17:05:
Met rugklachten heb ik aangeklopt bij FitLevel. Ico nam de tijd om naar mijn klachten te luisteren. Tijdens het masseren vond hij al snel de pijnlijke spier en gaf hier extra aandacht aan. Na de massage kreeg ik niet alleen een flesje water, maar ook veel tips om de klachten te verminderen. Al met al een ervaring om te herhalen. Al hoop ik de volgende keer te komen zonder klachten.
Admin-antwoord:
Fijn om te horen dat de behandeling zo goed is bevallen! En hopelijk tot snel dan. Fit groet, Ico
Naomi Naomi uit Zwolle schreef op 25 februari 2016 om 20:16:
Goede ervaringen bij deze massagepraktijk. Als centralist zit ik mijn gehele dienst in een stoel en uiteindelijk ga je verkeerd zitten. Dankzij de massagetalenten van deze masseur komen mijn spieren weer los en verminderen de klachten. Tevens helpen de tips ook zeer goed om klachten te helpen voorkomen. Absoluut een aanrader om je hier eens te laten masseren!
Admin-antwoord:
Bedankt voor de compliment en top dat de tips ook helpen. Met fitte groet, Ico
Gina Muis Gina Muis uit Zwolle schreef op 15 januari 2016 om 20:14:
Mijn ervaring met Fit Level massage is uitstekend. Als secretaresse zit ik bijna de hele dag achter de computer met als gevolg dat ik op gegeven moment een verkeerde houding aanneem. Resultaat: schouder- en rugklachten. Nu neem ik met regelmaat een stoelmassage bij Fit Level. Samen met de adviezen (die ik dagelijks probeer op te volgen) zijn mijn klachten drastisch verminderd. Zo nu en dan gun ik mezelf een welnessmassage. Dat kan ook bij Fit Level. Heerlijk 3 kwartier ontspannen.
Admin-antwoord:
Hallo Gina, Wat goed om te horen dat het nog steeds goed werkt. Ik zie je snel bij je volgende behandeling. Met fitte groet, Ico Damhuis
Ico Damhuis Ico Damhuis uit Zwolle schreef op 16 september 2015 om 21:53:
schrijf hier uw ervaring bij Fit Level massage.