Gastenboek

Ervaringen van mijn klanten zijn belangrijk voor mij. Maar ook heel nuttig voor mensen die nog geen klant van mij zijn.

Heb jij een fijne ervaring gehad bij Fit Level Massage, laat dan weten wat je er van vond en wat deze ervaring was.

 
 
 
 
 
 
 
20 berichten.
Ilona Ilona uit Marienheem
Ik ben nu een tijdje onder behandeling van Ico voor mijn rug/nek Ben er erg blij mee, hij weet welke spieren hij dan moet masseren, en het los maken van de spieren, en zeker het gebruik van magnesium olie, dit smeer ik er ook zelf op als het even wat minder gaat, waardoor ik dan weer wat beter kan bewegen. Echt heel fijn spul!! Ik probeer ook zeker maandelijks een behandeling in te plannen!
Danique Danique
Sinds ongeveer driekwart jaar ben ik bij Ico. Ik ben echt mega tevreden! Bij binnenkomst vraagt Ico altijd hoe het gaat, hoe het met de klachen is en hoe hij je kan helpen. Door zijn kennis weet hij precies wat hij doet en voelt het gelijk anders aan en is de pijn een heel stuk minder! Ik merk vooral na de laatste paar behandelingen dat ik steeds minder pijn hebt! Ook krijg ik goede tips mee en oefeningen om thuis te doen! Een heel groot pluspunt is dat Ico je ook alles laat proberen en producten mee geeft om thuis eerst te proberen voordat je ze aanschaft!
Niels Niels uit Heino
Ik heb een zittend beroep en heb daardoor kans op rug en schouder klachten. Regelmatig kom ik bij Ico om alles even weer lekker los te masseren. Hij informeert altijd eerst even of ik specifieke klachten heb zodat hij de behandeling daar op aan kan passen. Ik vind het echt een aanrader!
Bea Wouters Bea Wouters uit Breda
Fijne massage gehad gericht op mijn klachten. Nek en onderrug voelen weer goed aan. Ico weet waar hij het over heeft.
Gerard Gerard uit Rijssen
Al ongeveer 1 jaar lang verwen ik mezelf door mij maandelijks te laten masseren door Ico. Naast dat het iedere keer weer een hele fijne, ontspannende ervaring is, is het ook een uitstekend middel voor mijn nek- en rugklachten. Ico past zijn behandeling altijd aan op je persoonlijke wensen/klachten. Deze vorm van maatwerk is erg prettig.
Jody Jody uit Raalte
Ik kom al enige tijd regelmatig bij Ico. Het prettige van de massages bij Ico is dat hij de behandeling op je klachten aanpast. Mijn nekklachten zijn een stuk verminderd sinds ik bij Ico kom. Een aanrader voor iedereen.
Danique Danique uit Raalte
Ik ben voor 3 weken geleden voor het eerst bij Ico geweest! En wauw, na anderhalve week voelde ik zeker een hele goede verlichting van de pijn! het is nog niet weg maar Ico geeft ook aan dat het niet na 1 behandeling kan! Ik heb nu om de 3 a 4 weken een behandeling staan! ook vind ik het super fijn dat Ico na een aantal dagen een berichtje stuurt om te vragen hoe het gaat en hoe het nu voelt! en dan tevens nadenkt over een volgende behandeling wat dan het beste is! Ik ben super blij dat ik bij Ico terrecht ben gekomen! Zeker een aanrader!
Beheerdersantwoord van: Ico Damhuis
Hallo Danique, Dank je wel voor deze review!! Ik spreek je sowieso weer bij je volgende behandeling.
Marjolijn Marjolijn uit Zwolle
Ico ken ik van de stoelmassages op mijn werk. Hij was degene die de pijn veroorzakende plekken goed wist te vinden en te behandelen. Na het stoppen van de stoelmassages en weer terugkomen van vastzittende spieren ben ik naar Fit Level Massage gegaan. Met een stevige sportmassage weet Ico de problemen van vastzittende spieren weer goed te verhelpen.
Harry Rutjes Harry Rutjes uit Raalte
Met klachten van nek, schouders, schouderbladen en bovenrug, ben ik door een baliemedewerkster van life style centre geattendeerd om een afspraak te maken bij fit level. Heb daarop een afspraak gemaakt en heb dezelfde week nog een behandeling gehad van Ico Damhuis, hij heeft mij stevig onderhanden gehad en hij weet goed wat hij doet, en het resultaat was heel positief en heb tot heden geen problemen meer. Daarom raad ik een ieder aan met welke klachten of gewenste behandeling eens contact op te nemen met fit level. m.v.g. Harry
Jerko Jerko uit Vriezenveen
Ik heb verschillende behandelingen gehad bij Ico, van sportmassage tot een guasha behandeling en verschillende ontspanningsmassages. Ico weet wat hij doet, heeft voor alle klachten een antwoord en neemt de tijd. Tot gauw!
Esmée Esmée uit Raalte
Ik kwam bij Ico, omdat ik last had van vastzittende spieren. Hij weet waar hij over praat en wat hij doet. Het voelt vertrouwt. En het resultaat is zeker merkbaar!
Jilly Jilly uit Raalte
Na 2 behandelingen ervaar ik al positieve resultaten, dus erg tevreden! Een persoon dat weet waar hij over praat, erg prettig.
Beheerdersantwoord van: Ico Damhuis
Hallo Jilly, Super om te lezen dat jij je behandelingen zo hebt ervaren. Dat je er lang profijt van mag hebben en anders tot de volgende keer.
Antoinette Antoinette uit Deventer
Een hele goede sportmassage gehad. Voel me weer heel soepel in mijn schouders en nek. Erg fijn behandelt door Ico. Geeft een vertrouwd gevoel. En heeft veel kennis. Dank je wel Ico.
Beheerdersantwoord van: Ico Damhuis
Hoi Antionette, Top dat het zo'n goede ervaring voor je is geweest. Ik hoop dat je lang profijt hebt van de sportmassage. Met fitte groet, Ico
Koen Koen uit Raalte
Hey Ico je bent goed bezig, zie je snel weer bij de fitness.
Jan Jan uit Raalte
Sportief bezig te zijn is voor mij een prima uitlaatklep. Om het fietsen, mountenbiken en lopen goed te kunnen volhouden, is een goede sportmassage voor mij echt nodig. Maandelijks ga ik naar Fit Level massage, Ico is kundig en behandeld je met zorg. Vriendelijk dank Jan
Michel Michel
Op mijn werk vaak stoelmassages van Ico gehad! Ico weet de vaste spieren goed los te maken en geeft tips om vaste spieren te voorkomen!
Pascal Kuiper Pascal Kuiper uit Zwolle
Met rugklachten heb ik aangeklopt bij FitLevel. Ico nam de tijd om naar mijn klachten te luisteren. Tijdens het masseren vond hij al snel de pijnlijke spier en gaf hier extra aandacht aan. Na de massage kreeg ik niet alleen een flesje water, maar ook veel tips om de klachten te verminderen. Al met al een ervaring om te herhalen. Al hoop ik de volgende keer te komen zonder klachten.
Beheerdersantwoord:
Fijn om te horen dat de behandeling zo goed is bevallen! En hopelijk tot snel dan. Fit groet, Ico
Naomi Naomi uit Zwolle
Goede ervaringen bij deze massagepraktijk. Als centralist zit ik mijn gehele dienst in een stoel en uiteindelijk ga je verkeerd zitten. Dankzij de massagetalenten van deze masseur komen mijn spieren weer los en verminderen de klachten. Tevens helpen de tips ook zeer goed om klachten te helpen voorkomen. Absoluut een aanrader om je hier eens te laten masseren!
Beheerdersantwoord:
Bedankt voor de compliment en top dat de tips ook helpen. Met fitte groet, Ico
Gina Muis Gina Muis uit Zwolle
Mijn ervaring met Fit Level massage is uitstekend. Als secretaresse zit ik bijna de hele dag achter de computer met als gevolg dat ik op gegeven moment een verkeerde houding aanneem. Resultaat: schouder- en rugklachten. Nu neem ik met regelmaat een stoelmassage bij Fit Level. Samen met de adviezen (die ik dagelijks probeer op te volgen) zijn mijn klachten drastisch verminderd. Zo nu en dan gun ik mezelf een welnessmassage. Dat kan ook bij Fit Level. Heerlijk 3 kwartier ontspannen.
Beheerdersantwoord:
Hallo Gina, Wat goed om te horen dat het nog steeds goed werkt. Ik zie je snel bij je volgende behandeling. Met fitte groet, Ico Damhuis
Ico Damhuis Ico Damhuis uit Zwolle
schrijf hier uw ervaring bij Fit Level massage.