Over mij

Mijn naam is Ico Damhuis
Ik ben geboren in Zwolle in september 1990 en woon sinds 2016 in Raalte.
Met een interesse in gezondheid, anatomie en fysiologie ben ik begonnen in 2013 met de studie (NGS) sportmassage. Dit heb ik met succes afgerond en kon snel daarna aan het werk bij een scoliose kliniek en als stoelmasseur/healthpromoter bij een groot verzekeringsconcern. Dit heeft mij meteen veel praktijkervaring opgedaan. 

Ik wilde mij nog meer verdiepen in de stof, om mijn klanten gerichte hulp te kunnen aanbieden. Dit heb ik gedaan doormiddel van het volgen en behalen van de studie NGS Blessure Preventie.
Ik vind het heerlijk om te zien hoe mensen kunnen opknappen van een massage en op deze manier minder last hebben van hun lichamelijke klachten of stress.  

Door de jaren heen heb ik verschillende manieren van massages gezien en meegemaakt. Dit door mijzelf verder te ontwikkelen doormiddel van cursussen en werk (bijvoorbeeld bij sauna Thermen Bussloo).  Hierdoor heb ik geleerd hoe ik in mijn vak sta en dat ik u doormiddel van een praktische kijk en tips wil helpen. 

Bij Fit Level massage help ik u, doormiddel van ondersteuning en preventie, om weer soepel in beweging te zijn.

Door middel van trainingen en cursussen blijf ik mijzelf uitdagen en ontwikkelen, zodat ik u optimaal van dienst kan zijn.

NGS lidmaatschapnummer: 455407