Over mij

Hoi, Ik ben Ico en woon sinds 2016 in Raalte.
In 2013 heb ik mijn eerste stappen gemaakt in de massage wereld. Ik ben begonnen met de studie (NGS) Sportmassage. Dit heb ik gedaan vanuit een interesse in de anatomie en fysiologie van het lichaam. Hoe je vanuit manuele technieken, spierspanning vermindert en een persoon zich op die manier gezonder en fitter kunt maken. 

Deze opleiding heb ik met succes afgerond. Al snel heb ik werk gevonden bij een scoliose kliniek en als stoelmasseur/healthpromoter bij een groot verzekeringsconcern. 

Ik wilde mij nog meer verdiepen in de stof, om mijn klanten gerichte hulp te kunnen aanbieden. Dit heb ik gedaan doormiddel van het volgen en behalen van de studie NGS Blessure Preventie.
Dit heeft mij geleerd hoe het lichaam zich constant in balans wil houden en hoe dat zich door blessures, houding, stress, spierspanning etc. steeds lastiger wordt gemaakt. 

Door de jaren heen heb ik verschillende manieren van massages gezien en geleerd. Daardoor heb ik mijzelf verder ontwikkeld doormiddel van cursussen en werk (bijvoorbeeld bij sauna Thermen Bussloo).  Hierdoor heb ik geleerd hoe ik in mijn vak sta en hoe ik mensen doormiddel van een praktische kijk en tips wil helpen. 

Bij Fit Level massage help ik u, doormiddel van ondersteuning en preventie, om weer soepel in beweging te blijven. 

Door middel van trainingen en cursussen blijf ik mijzelf uitdagen en ontwikkelen, zodat ik u optimaal van dienst kan zijn.

NGS lidmaatschapnummer: 455407