Per 1 mei gaat er één en ander veranderen bij Fit Level massage.

Qua behandeling zul je er weinig van merken, maar als je het boekt wel.
Als je online hebt geboekt of je mailbevestiging hebt gelezen, dan zie jij je gekozen massagesoort en het aantal minuten. Maar iedereen die al eens een massage bij mij heeft ondergaan, weet dat de behandeling aangepast wordt aan je wensen en eventuele klachten. Dit betekent dat als je een sportmassage hebt geboekt, dit door de eventuele klachten en wensen een combinatie kan worden tussen een sportmassage, hoofdmassage, guasha massage etc..
Vaak kom ik ook tegen dat het door de verschillende mogelijkheden aan massages, het de eerste keer lastig is om een keuze te maken. Niet goed wetend wat het beste bij je past.
Daarom heb ik besloten om per 1 mei de volgende mogelijkheden aan te bieden:
1ste massagebehandeling (incl. intake)
45 minuten;
60 minuten;
90 minuten.
massagebehandeling op maat
30 minuten;
45 minuten;
60 minuten;
90 minuten.
stoelmassage
20 minuten;
30 minuten;
40 minuten.
Wat gaat dit betekenen voor de behandelingen die jij al gewend was om te ondergaan? Alleen de naam en verder helemaal niks!
Bij de massagebehandeling op maat wordt gebruik gemaakt van de gebruikelijke technieken:
Sportmassage, Guasha massage, hoofdmassage, voetmassage, ontspanningsmassage en fit cupping massage. Je mag altijd je voorkeur aangeven.
Stoelmassage is nog steeds WEL apart te boeken. Dit komt omdat de stoelmassage afhankelijk is van de persoon die wordt behandeld en de set-up vóór de behandeling.